Lapset pyysivät äitiä laihduttamaan – huima muodonmuutos alle vuodessa

Lifestyle · Neea Jokinen

Ylipainoiset ihmiset voivat saada inspiraation laihduttamiseen esimerkiksi lääkärin varoitusten vuoksi. Jotkut saattavat kyllästyä jatkuvaan roskaruoan syömiseen ja tehdä totaalisen elämänmuutoksen vaikkapa liittymällä laihdutusryhmään.

Nyt erään brittinaisen uutisoidaan tehneen dramaattisen muodonmuutoksen lastensa vuoksi. Walsallissa asuva 46-vuotias Annette Skinner -niminen nainen päätti yhdeksän kuukautta sitten aloittaa uuden elämän. Naisen Alex-niminen poika tuli eräänä päivänä kotiin koulusta ja kertoi olevansa surullinen siitä, ettei hänen äitinsä ”näytä samalta kuin muiden koulukavereiden äidit”.

Myös Annette Skinnerin 25-vuotias Kelly-tytär kehotti äitiään laihduttamaan. Kelly-tytär joutui aikoinaan koulukiusatuksi, koska hänellä oli lihava äiti. Perheenäiti myönsi olleensa jossain vaiheessa jo niin lihava, etteivät ihmiset huomanneet hänen taannoista raskauttaan. Nainen rakasti muun muassa suklaata ja roskaruokaa.

– Olen kokeillut lukuisia dieettejä, mutta kiloni palasivat aina takaisin. Suklaa kukisti minut. Söin päivittäin muutamia suklaapatukoita, Annette Skinner kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Perheenäidin elämä on muuttunut täysin. Nykyään hän käy aktiivisesti kuntosalilla ja syö terveellisemmin. Annette Skinnerin mukaan onnistunut laihdutuskuuri on lähentänyt hänen ja lastensa välistä suhdetta. Yli 75 kiloa alle vuodessa laihduttanut perheenäiti käy muun muassa Alex-poikansa urheilemassa puistossa ja uimassa. Skinner on pyytänyt läheisiltään anteeksi sitä, ettei hän kiinnittänyt huomiota terveyteensä aiemmin.