Oppilas tuli kaapista ainekirjoituksestaan – näin opettaja vastasi

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Homoseksuaalisuuden myöntäminen voi olla monelle teini-ikäiselle itsetunto-ongelmia tuottava asia. Aikuiseksi kasvava joutuu kohtaamaan ympäristön reaktiot, jotka voivat joskus olla myös murskaavia.

Nyt eräs teini-ikäinen nuorukainen kirjoitti opettajalleen esseen, jossa hän kertoi jokapäiväisestä taakastaan. Oppilas paljasti pelänneensä kertoa muille seksuaalisesta suuntautumisestaan vuosikausien ajan. Hän totesi kuitenkin haluavansa viimein vapautua salailun aiheuttamasta paineesta. Lue oppilaan koko viesti tästä.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Opettaja kirjoittikin sydämellisen vastauksen oppilaalle, jossa hän kertoi olevansa otettu siitä, että sai todistaa tämän elämän tärkeää etappia. Hän kehuu oppilasta upeaksi, dynaamiseksi ja myötätuntoiseksi nuoreksi mieheksi, joka antaa maailmalle lahjan pelkästään olemalla oma itsensä.