Charlie Sheenin huumepaljastus tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai aikoinaan näyttävät potkut Miehen puolikkaat -hittisarjasta päihdesekoilujensa takia. Tähdestä tulee pian isoisä, sillä hänen 28-vuotias esikoistyttärensä Cassandra on raskaana. Sheen kertoi asiasta muun muassa televisiohaastattelussa.

Nyt Charlie Sheen on esiintynyt David Lettermanin huippusuositun keskusteluohjelman vieraana. Näyttelijä oli hilpeällä tuulella ja hän vitsaili jatkuvasti haastattelun aikana. Sheen muun muassa myönsi, ettei hän täysin raitista elämää. Miehen mukaan hän nimittäin käyttää edelleen silloin tällöin crack-huumetta. Lisäksi hän ei ole luopunut alkoholin käytöstä.

– En usko enää raittiiseen elämäntapaan, se ei ole reilua. Eivät ihmiset edes halua minun olevan ilman alkoholia ja huumeita. Sehän olisi tylsää! Charlie Sheen kommentoi televisiohaastattelussa.

Suosikkinäyttelijä paljasti myös käyneensä vieroitushoidossa jopa yhdeksän kertaa. Televisiotähti kertoi haastattelussa mielipiteensä Miehen puolikkaat -hittisarjasta, jossa hän näytteli kahdeksan vuoden ajan. Charlie Sheenin mukaan ohjelma kuoli, kun hän sai potkut sarjasta.

Charlie Sheen on hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa. Bond-kaunotar Denise Richards paljasti äskettäin hoitavansa usein Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin yhteisiä kaksospoikia. Miesnäyttelijä on auttanut päihdeongelmista kärsivää Brooke Muelleria muun muassa rahoittamalla poikiensa äidin vieroitushoitoja.