Erin Moran jättää aviomiehensä lesbosuhteen takia?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär Erin Moran nousi aikoinaan maailmanlaajuiseksi tähdeksi Onnen päivät -hittisarjasta, jota tuotettiin kymmenen vuoden ajan vuosina 1974 – 1984. Moran on ollut viime aikoina otsikoissa vararikkonsa merkeissä.

Nyt 52-vuotiaan näyttelijättären yksityiselämä on noussut jälleen uutisoinnin kohteeksi. Erin Moranin nimittäin väitetään harkitsevan avioeroa Steve-miehestään, jotta hän voisi aloittaa lesbosuhteen naisen kanssa. Entisen televisiotähden kerrotaan sekoilleen äskettäin umpihumalassa baarissa, jossa hän huuteli muille asiakkaille avioelämänsä yksityiskohtia.

– Erin kertoi kaikille bileiltana, että hän on täysin kyllästynyt Steveen. Erin haluaa karata kauas pois ja rakastua naiseen, lähde kertoi The National Enquirer -lehdelle.

Erin Moranin elämää on seurattu viime kuukausina mediassa, sillä näyttelijätär ikuistettiin taannoin järkyttäviin paparazzikuviin. Otoksissa televisiotähti käveli kodittomana kadulla. Moran menetti taannoin asuntonsa Kaliforniassa ja sen jälkeen hänet heitettiin ulos asuntovaunualueelta Indianassa.

Kaliforniassa varttunut Erin Moran keräsi itselleen aikoinaan omaisuuden Onnen päivät -televisiosarjan työsopimuksen myötä. Ohjelman lopettamisen jälkeen näyttelijätär kuitenkin tuhlasi kaikki rahansa juhlimiseen ja päihteiden käyttöön. Nykyään Moranin kerrotaan olevan koditon, joka asuu vaihtelevasti eri motelleissa. Erin Moran näytteli jättisuosioon nousseessa televisiosarjassa Richie Cunninghamin Joanie-siskoa.