Jenny Frost kasvaa silmissä – silti huippuseksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen Atomic Kitten -tyttöbändi ilmoitti taannoin tekevänsä paluun kahdeksan vuotta kestäneen tauon jälkeen. Yksi yhtyeen jäsenistä on 34-vuotias Jenny Frost, joka on kokeillut myös soolouraa. Viime aikoina laulajatar on paisunut silmissä, sillä hän on raskaana.

Nyt Jenny Frost on julkaissut verkossa otoksen, jossa hän esittelee valtavaa vauvamasuaan tiukassa keltaisessa topissa. Kaksosia odottava kaunottaren laskettu aika on jo lähellä, sillä hänen uskotaan synnyttävän lähiviikkoina. Naisen mukaan hän käväisi vastikään lääkärin vastaanotolla tutkimuksissa loppuraskauden etenemisestä.

– Pelästyin tänään vähän, mutta lääkäri sanoi, että kaikki on hyvin. Kiitos enkelini. Kasvan joka minuutti, Jenny Frost kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Atomic Kitten -yhtyeen alkuperäisiin jäseniin kuuluivat Natasha Hamiltonin, Liz McClarnonin ja Jenny Frostin lisäksi Heidi Range ja Kerry Katona. Range tunnetaan nykyään Sugababes-tyttöbändin laulajana. Katona sen sijaan on viime vuosina ryvettynyt kohuotsikoissa muun muuassa huumeiden käyttönsä takia. Bändin nykyiset jäsenet ovat yhtyeen pitkän tauon aikana muun muuassa perustaneet perheet ja luoneet uraa televisiotähtinä.