Kriss Kross tekee paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rap-duo Kriss Kross, eli Chris ”Mac Daddy” Kelly ja Chris ”Daddy Mac” Smith, tuli tunnetuksi 1990-luvun alussa Jump-hitistään. Nuoret räppärit olivat kappaleen tekemisen aikaan vasta 12- ja 13-vuotiaita.

Kriss Krossin nuoren iän lisäksi kappaleen musiikkivideo herätti huomiota duon erikoisen pukeutumistyylin vuoksi, sillä pojat pitivät vaatteita yllään väärin päin.

Nyt Kriss Kross on tekemässä paluuta ainakin yhden konsertin ajaksi. 20 vuotta sitten suuresta suosiosta nauttineet entiset teinitähdet aikovat nimittäin TMZ-verkkosivuston mukaan esiintyä So So Def Recordings -levy-yhtiön juhlakonsertissa. Konsertti järjestetään Kriss Krossin kotikaupungissa Atlantassa ensi kuussa.

Kriss Kross toimi lämmittelybändinä Michael Jakcsonin vuoden 1992 maailmankiertueella. Kaksikko esiintyi myös Jacksonin, Run-D.M.C.n ja TLCn musiikkivideoilla. Räppärien Jump-hitti oli taannoin mukana Vain seksiä -komediaelokuvassa, missä pääroolia näytellyt Justin Timberlake lauloi kappaletta.