Koirakuvasta löytyi hulvaton yksityiskohta – chihuahua kasvatti hiukset?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Internetin kuvapalvelut ovat pullollaan eläinaiheisia valokuvia, joissa omistajat ovat esimerkiksi ikuistaneet lemmikkikoiransa hauskassa asennossa. Joskus hauska eläinkuva voi levitä nopeasti verkossa ja nousta nettihitiksi miljoonilla katsojaluvuilla.

Nyt erään chihuahuan valokuva on noussut nettihitiksi. Verkossa leviävässä otoksessa nähdään vaaleanruskea chihuahua-rotuinen pieni koira, joka nojaa etutassuillaan farkkuihin sonnustautuneen ihmisen sylissä.

Suloisella koiralla on nautinnollinen ja rauhallinen ilme kasvoillaan. Koiran pää on osunut hulvattomalla tavalla takana olevan ihmisen kasvojen eteen. Chihuahualla nimittäin näyttäisi olevan ruskeat, tuuheat hiukset.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit