Reino Nordin: ”Turmiolan Tommi ihan tavallinen suomalainen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Talven odotetuin suomalainen ensi-iltaelokuva Vuonna 85 saa ensi-iltansa 25. tammikuuta. Stara kävi katsastamassa elokuvan ja tapasi elokuvan tähdet. Pääosassa Turmiolan Tommina nähdään näyttelijä Reino Nordin, joka kertoi oman näkemyksensä elokuvasta.

– Tää on hyvin tyypillinen suomalainen tarina. Ei tosin ole mitään muuta tyypillistä suomalaista tarinaa. Eikä Tommi niinkään juopotteleva ole, ihan tavallinen suomalainen työläinen, kertoo Nordin Staralle.

– Omia rooleja katsellen, olihan se mukavan tasainen rooli. Eihän Turmiola itse sen turmiollisempi ole, mitä nyt nimensä myötä. Ehkä ne muut Lokomon jätkät on vielä enemmän viinaan meneviä jos siihen halutaan takertua, kommentoi mies.

Nordinin lisäksi elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Malla Malmivaara, Mikko Nousiainen, Miina Maasola, Martti Syrjä ja Heikki Silvennoinen. Elokuvan ovat ohjanneet Timo Koivusalo ja Riku Suokas.