Vuoden seksikkäin elokuvatraileri: Bikinityttöjä, viinaa ja rahaa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tänä vuonna julkaistaan odotettu Spring Breakers -elokuva, jota tähdittävät viihdemaailman nuoret näyttelijäkaunottaret Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson ja Rachel Korine. Elokuvassa neitokaiset esiintyvät lähinnä bikineihin sonnustautuneina.

Nyt vuoden kuumimmaksi elokuvaksikin nimitetyn Spring Breakers -teoksen virallinen traileri on julkaistu. Videolla nähdään muun muassa, kuinka vähäpukeiset bikinitytöt juhlivat uima-allasbileissä ja lähtevät ryöstöseikkailuun. Neitokaiset nähdään eräässä kohtauksessa poliisiasemalla pidätettyinä bikineissä.

Harmony Korinen ohjaama Spring Breakers -elokuva kertoo neljästä teinitytöstä, jotka ajautuvat ongelmiin tutustuessaan pahamaineiseen huumediileriin. Elokuvassa tullaan näkemään myös suosikkinäyttelijä James Franco. Rohkean elokuvan Yhdysvaltojen ensi-ilta pidetään 5. maaliskuuta.