Amber Rose nai räppärin: Twiitti paljasti avioitumisen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muodoistaan tunnettu mallikaunotar Amber Rose nähtiin vielä muutama vuosi sitten räppäri Kanye Westin käsipuolessa. Sittemmin neitokainen on kihlautunut hip hop -tähti Wiz Khalifan kanssa, ja pari odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan.

Parin on odotettu avioituvan siitä asti, kun 24-vuotias Khalifa kertoi heidän suunnittelevan naimisiinmenoa ennen lapsen syntymistä. Nyt 28-vuotias Amber Rose on julkaissut Twitter-blogissaan viestin, joka vihjaa kyseisen asian tapahtuneen.

– Aviomieheni rakastaa Turtles – mutanttikilpikonnia, kirjoitti Rose blogiinsa.

Pariskunta piti äskettäin läheisimmille ystäville ja perheenjäsenilleen perinteiset vauvapirskeet. Rose twiittasi tapahtumasta verkkooon. Hän paljasti parin nauttivan hyvästä seurasta, ruoasta ja erityisesti siitä, ettei paparazzeja ollut lähimaillakaan, uutisoi Female First -sivusto.

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber olikin jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.