Ikimuistoinen kosinta poptähden konsertissa: ”En voi uskoa tätä todeksi!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Take That -popyhtyeen jäsen Gary Barlow toimii nykyisin Britannian X Factor -kilpailun tuomarina. Laulaja-pianisti koki hiljattain henkilökohtaisen tragedian vaimonsa Dawnin kanssa, kun pariskunnan neljäs lapsi syntyi kuolleena.

Nyt 41-vuotiaan miehen kerrotaan toimineen Lontoon keikallaan Amorina, ja auttaneen erästä faniaan kosimaan tyttöystäväänsä. Ikimuistoinen hetki koettiin, kun Gary kutsui faninsa Paul Codyn lavalle. Mies sai esittää kosinnan lemmitylleen Caroline Davylle, joka kaiken onneksi vastasi kysymykseen myöntävästi.

Barlow järjesti hyväntekeväisyysjärjestössä työskentelevälle Codylle Hammersmith Apollo -esiintymisareenan parhaat paikat. Mies kysyi rakastaan vaimokseen 5.000 fanin edessä. Laulajatähti antoi pariskunnan tanssia lavalla, kun hän esitti heille kappaleen A Million Love Songs.

– Garyn tapaaminen ja kosituksi tuleminen on ihmeellistä, en vieläkään kunnolla usko tätä todeksi. Yleisö oli upea. Monet kysyivät Paulilta, miten hän teki sen, kertoi kihlautunut Caroline Davy The Sun -lehdelle.

Gary Barlow meni naimisiin Take That -yhtyeen entisen taustatanssijan Dawn Andrewsin kanssa vuonna 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta, 11-vuotias Daniel-poika, yhdeksänvuotias tytär Emily ja kaksivuotias Daisy-tytär. Pariskunta tapasi jo vuonna 1995 yhtyeen Nobody Else -kiertueella.