Justin Bieberin murskavoitto – jätti muut popparit taakseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinityttöjen kuumin ihastus, popsensaatio Justin Bieber, on ollut viime aikoina kohujulkisuuden keskiössä. Nuorukainen muun muassa erosi tyttöystävästään Selena Gomezista, ikuistettiin huumekuviin ja joutui julman murhasuunnitelman kohteeksi.

Tällä kertaa Justin Bieberin elämässä puhaltavat positiiviset tuulahdukset, onhan 18-vuotias mies ammatillisesti musiikkimaailman huipulla. Se näkyy erityisesti artistin innokkaassa fanijoukossa, joka on nyt äänestänyt popparin PopCrush-sivuston kyselyssä viiden eri kategorian voittoon.

Poptähti nappasi muun muassa Believe-levyllään Vuoden albumi -tittelin. Kilpailijoina hänellä olivat Adam Lambertin ja One Directionin albumit. Bieberin Boyfriend-hittikappale äänestettiin myös Vuoden lauluksi. Justin sai loppuunmyydyn kiertueensa turvin myös Parhaimman esiintyjän tittelin.

Lisäksi laulajakomistuksen väitetty flirtti Victoria’s Secret -malli Barbara Palvinin kanssa nimettiin Suurimmaksi uutisotsikoksi. Justin valloitti äskettäin julkkisten täyteiset hajuvesimarkkinat Girlfriend-hajuvedellään, minkä ansiosta hän pokkasi vielä Parhaimman hajuveden lanseeraajan tittelin.

Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muun muassa Believe-kiertueensa ja yksityiselämänsä merkeissä. Räppäri Lil Twist hurjasteli äskettäin Bieberin arvokkaalla Ferrari-autolla Los Angelesissa. Eräs paparazzi menehtyi toisen auton alle, kun hän yritti ikuistaa valokuvia supertähden urheiluautosta. Justin Bieber julkaisi traagisen kuoleman jälkeen julkisen lausunnon, jossa hän muun muassa toivoi Yhdysvaltojen muuttavan paparazzilakejaan julkkistähtien turvallisuuden vuoksi.