Näin mokailtiin vuoden aluksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laskettelukeskuksissa on yleensä erilaisia hiihtohissejä, kuten ankkuri- ja tuolihissejä. Ensi kertaa laskettelemassa oleville henkilöille hiihtohissien käyttö voi tuntua hankalalta. Nyt verkossa nähdään hulvaton video erään epäonnisen lumilautailijan hissikamppailusta.

FailArmy-viihdesivuston julkaisemassa videokoosteessa nähdään tammikuun aikana ikuistettuja mokia, joista suurin osa on tapahtunut lumisissa maisemissa. Videolla nähdään muun muassa lukuisia pätkiä eräästä lumilautailijasta, jolle hiihtohissin käyttäminen näyttää olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hissin luona avustava mies ihmettelee silmät pyöreinä lumilautailijan kompurointia. Nuorukaista auttava mieskin kaatuu, kun hän yrittää saada lautailijan hissiin. Videon loppupuolella lumilautailija näyttää jo onnistuvan yrityksessään, mutta kumpareen päällä hän menettää hallinnan, irtaantuu ankkurihissistä ja kaatuu lumiseen mäkeen.

Mokakoosteessa nähdään myös kivuliaita kaatumisia muun muassa jumppasalissa, juoksumatolla ja asfaltilla. Videolla eräs mies avustaa kilpikonnaa, joka kellahtaa kivisen ylityksen jälkeen kilpi edellä hiekkaan. Yksi noloimmista mokista on erään pojan epäonnistunut sänkyhyppy huonekalukaupassa. Nuorukainen nimittäin hyppää selkä edellä myyntisänkyyn, joka romahtaa hänen painostaan.