Ashley Greene esitteli uuden tatuointinsa nettikuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-teinileffojen kaunotar Ashley Greene on ollut jo vuosia yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Näyttelijätär joutui taannoin anoreksiahuhujen kohteeksi langanlaihan olemuksensa takia. Hän purkitti aiemmin tässä kuussa Satanic-kauhuelokuvan kuvaukset Yhdysvaltojen New Orleansissa.

Nyt 25-vuotias Ashley Greene on esitellyt ihailijoilleen uuden ihomaalauksensa. Näyttelijätär hankki äskettäin jalkapöytäänsä merkityksellisen tekstitatuoinnin Downtown Tattoos in The Big Easy -tatuointiliikkeessä. Greenen jalassa lukee nimittäin Life’s a Dance -teksti, joka muistuttaa häntä elämän ihanuudesta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Olen surullinen siitä, että lähden New Orleansista. Tämä tatuointi lähtee mukaani, Ashley Greene kirjoitti Twitter-faneilleen.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Greene muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin, jotta hän menestyisi näyttelijänä. Neitokaisella on myös sydämellä varustettu avaintatuointi korvan takana.