Beyoncelta yllättävä intiimipaljastus: ”Sitten rakastelen mieheni kanssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Beyonce ilmoitti äskettäin Destiny’s Child -yhtyeen tekevän paluun kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Neitokainen levytti bänditovereiden Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin kanssa uuden Nuclear-kappaleen.

Nyt seksikkyydestään tunnettu 31-vuotias laulajakaunotar on kertonut paljastuksen hänen ja musiikkimoguli Jay-Z:n seksielämästä. Beyoncen mukaan soul-tähti Rick Jamesin lemmekäs musiikki saa hänet innostumaan pariskunnan yhteisiin petipuuhiin. Musiikki auttaa häntä samalla myös pääsemään irti stressistä ja peloista.

– Jos olen peloissani, hyväksyn sen, päästän irti ja menen eteenpäin. Minun pitää kuunnella Make Love to Me -kappale, ja sitten rakastelen mieheni kanssa, kertoi Beyonce GQ-lehdelle.

Beyonce Knowles tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce on saanut uransa aikana 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia. Laulajattaren tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Crazy In Love, Baby Boy ja If I Were A Boy. Beyonce on nähty myös elokuvissa kuten Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri.