Rihanna seksikkäänä kohukuvien kulisseissa – nyt myös videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatähti Rihanna julkaisee Twitter-blogissaan usein kuvia itsestään ja yksityiselämästään kulissien takana. Hän on herättänyt kohua erityisesti taannoisilla huumekuvillaan. Rihanna poseerasi hiljattain myös ammattivalokuvaajien kuvattavana Complex-lehden rohkeissa otoksissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Youtube-palvelussa on julkistettu video, jossa kurkistetaan Complex-lehden kuvaussession kulissien taakse. Kameran kanssa kuin luonnostaan flirttaileva Rihanna esiintyy niin arkisissa kuin seksikkäissä ja paljastavissa vaatekappaleissakin. Laulajatar nähdään myös puhaltamassa savua suustaan, ikään kuin viittauksena taannoiseen huumekuvakohuun.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.