Britney Spears haluaa oman televisiosarjan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on nähty viime kuukausien aikana tiivisti otsikoissa Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaripestinsä ja kihlautumisensa päättymisen merkeissä. Nyt 31-vuotias Britney Spears haaveilee omasta televisiosarjasta.

Neitokaisesta on liikkunut viime aikoina huhuja, joiden mukaan hänen ökykallista X Factor -sopimustaan ei uusittaisi enää ohjelman kolmannelle tuotantokaudelle. Spears ei kuitenkaan halua jättää televisiouraansa, sillä hän suunnittelee parhaillaan omaa tilannekomediasarjaa.

– Moni ajattelee, että oma komediasarja tekisi Britneylle hyvää. Britneyn pitää itsensä kiireisenä, joten televisiosarja sopisi hänelle täydellisesti. Hän on oikeasti luonnollinen koomikko ja todella hauska, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Äskettäin eräs X Factor -ohjelman tuotantotiimiin kuuluva henkilö paljasti, että Britney Spears ei palaisi enää takaisin laulukilpailun tuomaristoon, ellei hän suostuisi laskemaan rajusti palkkaansa. Britney Spears sai toisen tuotantokauden työpestistään 15 miljoonan dollarin, eli noin 12 miljoonan euron, palkan. Jotkut pitävät palkkasummaa täysin absurdina, koska poptähden rooli ei edes nostanut sarjan katsojalukuja.

Britney Spears nimettiin äskettäin maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi. Popin prinsessaksi kutsuttu tähtikaunotar tienasi vuoden 2012 aikana 58 miljoonaa dollaria, eli noin 46 miljoonaa euroa. Spears tienasi kymmeniä miljoonia muun muassa comeback-kiertueellaan, Femme Fatale. Lisäksi hän pursotti tilipussiaan hajuvesillään ja Elizabeth Arden -mainoskampanjallaan. Poptähti ohitti Forbes-talouslehden listauksessa muun muassa Lady Gagan, Taylor Swiftin ja Rihannan.