Dita von Teesen seksikäs laulajadebyytti – rohkea video julkaistiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Dita von Teese tunnetaan glamouria tihkuvasta, seksikkäästä pin up -tyylistään. Elokuvien lisäksi kaunotar on tehnyt näyttävää uraa burleskitaiteilijana. Nyt Dita von Teese on tehnyt uuden aluevaltauksen siirtymällä musiikin maailmaan.

41-vuotias tähti laulaa nimittäin brittiläisen Monarchy-yhtyeen Disintegration-kappaleessa. Kappaleen musiikkivideolla tumma kurvitar esiintyy varsin vähäpukeisena korsettiasussa. Dita kiehnää videolla kahden naamioituneen miehen kanssa. Sen lisäksi eroottisesti vihjailevalla materiaalilla nähdään alastomana vääntelehtivä ihmisjoukko. Teesen lauluääni ei myöskään ole kappaleesta päätellen pahimmasta päästä.

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara jaMatter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.