Supertähti teki parodian Justin Bieberistä – osui ja upposi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieberin tuotanto on inspiroinut monet tähden fanit humoristisiin parodiavideoihin. Viime aikoina viihdemaailman tähdet ovat myös tehneet toisistaan koomisia parodiavideoita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Hollywood-näyttelijä James Franco on tehnyt teinipopparista oman parodiavideonsa. Tähden Whosay-blogissa julkaistulla videolla 34-vuotias miestähti esittää laulavansa Boyfriend-kappaleen sanoja samalla, kun näyttelijätär Ashley Benson pyörittelee takamustaan houkuttelevasti kameralle.

Franco nähdään lopulta peuhaamassa sängyssä kahden naisen kanssa. Komistus näyttää videolla yllättävän paljon kuuluisalta teinitähdeltä. Hän saattaisikin ulkonäkönsä puolesta mennä helposti Bieberin isoveljestä.