Justin Bieber paljasti takapuolensa nettikuvassa – kuvasta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen poplaulaja Justin Bieber on ollut viime aikoina kohujulkisuuden keskiössä seurustelusuhteen päättymisensä ja huumekuvien takia. Nuorukainen voitti äskettäin viisi PopCrush-palkintoa menestyneestä musiikkiurastaan.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on yllättänyt faninsa julkaisemalla Instagram-kuvablogissaan paljastavan kuvan. Teinitähti nimittäin julkaisi lauantaina kuvan, jossa hän esittelee paljasta takamustaan. Hän poisti kuvan pian sen julkaisemisen jälkeen, mutta otos ehti nousta nettihitiksi vain muutamissa minuuteissa.

Peppukuva sai nimittäin hetkessä yli 86.000 tykkäystä. Teinitähden manageri Scooter Braun kommentoi peppukuvaa verkossa. Miehen twiitin mukaan kyseessä oli vain pila. Justin Bieber julkaisee usein kuvia itsestään faniensa mieliksi. Poplaulaja on muun muassa esitellyt uusia tatuointejaan nettikuvissa.

Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa. Nuorukainen erosi äskettäin tyttöystävästään Selena Gomezista yli kahden vuoden seurustelun jälkeen. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja riitojen takia. Justin Bieber on ryvettynyt myös huumekohussa, sillä verkossa julkaistiin hiljattain otoksia, joissa poplaulaja pitää kädessään huumesätkää.