Shanae Grimes rengastettiin: ”Olen erittäin onnellinen tyttö”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen näyttelijätär Shanae Grimes on tunnettu lähinnä 90210-nuortensarjasta, jossa hän esittää Annie Wilson -roolihahmoa. Tummahiuksinen kaunotar nähtiin taannoin myös valkokankaalla Scream 4 -elokuvassa, ja tänä vuonna hän tähdittää Empire State -elokuvaa.

Nyt 23-vuotias Shanae Grimes on tehnyt faneilleen paljastuksen yksityiselämästään. Näyttelijätär nimittäin kertoi kihlautuneensa poikaystävänsä Josh Beechin kanssa. Pariskunta on seurustellut noin yhdeksän kuukauden ajan. Tähden mukaan hän on todella onnellinen tyttö sormus sormessaan. Lisäksi hän kiitteli kaikkia saamastaan tuesta.

– Olen kihloissa! Kiitos kaikille onnitteluista. Olen todellakin erittäin onnellinen tyttö. Aiomme pitää erityisen juhlamme yksityisenä ja toivon, että kaikki arvostavat sitä, Shanae Grimes kirjoitti Twitter-blogissaan.

Paparazzit bongasivat pariskunnan äskettäin Hollywoodissa sijaitsevan ruokakaupan edustalta umpirakastuneiden näköisinä. Kaksikko ei tuntunut saavat silmiään toisistaan irti. Samalla valokuvaajat saivat ikuistettua näyttelijättären vasemmassa nimettömässä kiiltävän sormuksen.

Kanadan Ontariossa varttuneella Shanae Grimesilla on kolme sisarusta: Liam, Aiden ja Maya. Näyttelijäkaunotar aloitti uransa vuonna 2004 esiintymällä Degrassi: The Next Generation -televisiosarjassa Darcy Edwardsin roolissa. Sittemmin hänen lahjakkuutensa huomattiin ja neitokainen sai rooleja muun muassa televisio-ohjelmista Kevin Hill ja 72 Hours: True Crime. Shanae Grimes on näytellyt 90210-hittisarjassa jo vuodesta 2008 lähtien.