Vauvan naurusta ei ole tulla loppua – kotivideo sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelun suosituimpien videoiden joukkoon lukeutuvat ihastuttavat vauvavideot, joissa nähdään, kuinka suloiset pienokaiset nauravat hersyvällä tavalla. Vauvojen nauruvideot ovat keränneet satoja miljoonia katsojia ympäri maailman.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu uusi vauvavideo, joka on nousemassa kovaa vauhtia nettihitiksi. Videolla nähdään pinkkiin paitaan puettu tyttövauva, joka istuskelee matolla veikeä hymy kasvoillaan.

Tyttövauva repeää yhtäkkiä hersyvään nauruun, josta ei ole tulla loppua. Lapsen mielestä on nimittäin hulvatonta katsella, kun videon kuvaaja antaa perheen lemmikkikoiralle herkkupalaksi popcornia. Iloisen tyttövauvan naurukohtaus saa varmasti monet videon katsojat hymyilemään.