Rihanna esittelee piukkaa peppuaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Rihanna julkaisee verkossa usein kuvia itsestään ja elämästään kulissien takana. Hittiensä lisäksi myös rohkeista nettikuvistaan tunnettu neitokainen on nykyisin yksi viihdemaailman vaikutusvaltaisimmista tähdistä, joten hänen elämäänsä seurataan tarkasti.

Nyt Rihanna on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän esittelee treenattua takamustaan valkoisessa alusasussa. Poptähti paljasti kuvatekstissä pukeutuneensa kyseiseen asuun lehtikuvausten vuoksi. Ensi kuussa 25 vuotta täyttävä Rihanna julkaisi kuvablogissaan myös otoksia, joissa hän esittelee rintamustaan rohkeassa topissa.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.