Tupakointi voi johtaa avioeroon – nämä asiat ärsyttävät kumppania eniten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lattialle heitetyt sukat, huuhtelemattomat astiat ja sohvalla lorviminen. Nämä ominaisuudet saavat kumppanit raivon partaalle ja jopa viisi prosenttia partnereista on valmiita jättämään suhteen pelkästään toisen ärsyttävien tapojen takia.

Skycig-niminen yritys teetti kyselyn, jossa tiedusteltiin kumppaneiden ärsyttävimpiä tapoja. Vain viisi prosenttia vastaajista kertoi, että voisi jopa jättää kumppaninsa pelkästään sen takia, että jokin hänen luonteenpiirteistään tai tavoistaan saa lähes raivon partaalle. Eniten harmaita hiuksia aiheuttaa tupakoiminen.

Peräti 64 prosenttia kyselyyn vastanneista tilitti, että tupakoiminen on kaikkein ällöttävin tapa suhteessa. Sen haju saa etomaan ja se on kaiken lisäksi epäterveellistä. Toiseksi eniten harmitti se, ettei kumppani kuuntele puolisoaan. Myös toisen tuhlailevaisuus riitti monen mielestä eroamisen syyksi.

Sen sijaan 19 prosenttia ei yksinkertaisesti voi sietää partnerinsa laiskottelemista, ja 15 prosenttia oli kyllästynyt kumppaninsa kaukosäätimen omimiseen. Muita ärsyttäviä syitä olivat muun muassa mustasukkaisuus ja se, että kumppani ei tehnyt koskaan ruokaa, Femail First raportoi.