Costello julkaisee suomenkielisen soololevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popedan kitaristi tunnettu ja Hanoi Rocksissakin vieraillut Costello julkaisee kolmannen sooloalbuminsa Kun mies unelmoi 8. maaliskuuta. Kyseessä on Costellon ensimmäinen suomenkielinen kokopitkä.

Soololevyn kappaleet ovat pääasiassa Costellon ja Vexi Salmen käsialaa. Mukaan mahtuu myös yksi Jonne Aaronin teksti ja sävellys Matka tuntemattomaan, joka oli levyn toinen single ja marraskuussa Syksyn Sävelessä kuultu Costellon esitys.

Albumin kolmas sinkkulohkaisu on kansainvälisesti tunnetun säveltäjän ja tuottajan Mikko Tammisen sävellys ja lukuisille kotimaisille artisteille ykköshittejä kynäilleen Eija Hinkkalan teksti. Pintakiilto -kappale on duetto Jonnaemilian kanssa, joka tunnetaan englanninkielisestä materiaalistaan nimellä Jo Angel.

– Hieno pop-sävellys, jossa teksti ui loistavasti biisiin sisään. Parisuhdedraamaa hieman toisesta näkökulmasta katsottuna. Jonnaemilian ääni kolahti heti ensikuulemalta ja olin varma, että äänemme sopisi hyvin yhteen. Jonnan äänessä kuuluu hyvin kokemuksen syvä ja tumma ääni, kommentoi Costello duettobiisiä.