61-vuotiaasta mummosta tuli tankotanssija – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tankotanssi oli joskus muinoin laji, jota pelkästään stripparit harrastivat hämyisissä aikuisten viihdeluolissa. Nykyään kyseisestä liikuntamuodosta on tullut monelle neitokaiselle voimaa, notkeutta ja koordinaatiokykyä kehittävä sporttiharrastus.

Nyt uutisoinnin kohteeksi on noussut kiinalainen isoäiti, josta tuli uuden harrastuksen aloittamisen myötä tankotanssitähti. 61-vuotiasta Sun Fengqinia pidetäänkin tällä erää maansa vanhimpana tankotanssijana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hän on esiintynyt muun muassa verkkovideoilla ja televisiossa. Nainen sai aikoinaan kimmokkeen tanssimiseen kyllästyttyään tai chi -harrastukseensa. Fengqin nauttiikin omien sanojensa mukaan elämästä parrasvaloissa.

– En voi koskaan sanoa ei yleisölle, koska rakastan tankotanssia ja esiintymistä, kertoi Sun Fengqin Female First -lehdelle.