Yllättävä löytö 181-grammaisen jättimunan sisältä: ”Ei mikään vitsi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruoan tuotannossa tulee välillä ilmi tapauksia, joissa viljelijä on esimerkiksi onnistunut kasvattamaan hämmästyttävän isokokoisen tai erikoisen muotoisen vihanneksen. Nyt eräällä verkkovideolla esitellään jättikokoinen kananmuna.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseinen kaupasta ostettu muna on puolet suurempi kuin tavallinen muna. Videolla nähdään mies, joka kertoo yllättyneensä kananmunan koosta. Hän punnitsee munan painoksi 181 grammaa.

Suurin yllätys koetaan kuitenkin vasta sitten, kun mies rikkoo kananmunan paistinpannulle. Kuoren alta paljastuu nimittäin valkuaisen ja keltuaisen lisäksi toinen kokonainen kananmuna. Mies muistuttaakin katsojaa siitä, että kyseessä ei ole mikään vitsi.