Näin hurjapäät temppuilevat talvella – videokooste ei herkimmille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Talvella ihmiset nauttivat valkoisesta lumimassasta ja pakkasilmasta muun muassa talviurheilulajien parissa. Hiihtolenkkien ja laskettelureissujen aikana voi sattua ja tapahtua. Joskus näyttävät mokat ja kaatumiset saadaan ikuistettua videolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton videokooste talvella tapahtuneista näyttävistä mokista. Nettivideolla nähdään muun muassa, kuinka ihmiset kaatuilevat laskettelurinteessä ja tekevät hurjia hyppyjä lumikasoihin. Eräs nuorukainen muun muassa hyppää takaperinvoltin kerrostalon katolta.

Videolla nähdään, kuinka eräs autokuski ajaa avolava-autolla lumiseen hyppyriin ja tekee näyttävän ilmalennon. Videolla on myös lukuisia eläinaiheisia kohtauksia, joissa eläimet nauttivat lumesta. Eräs kissa yrittää raivata tietään eteenpäin lumikasassa.