Beyonce avoimena: ”Äitiys paransi seksielämääni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Beyonce kertoi äskettäin paljastuksia seksielämästään. Hän paljasti muun muassa haastattelussa kiihottuvansa soul-tähti Rick Jamesin seksikkäästä musiikista, joka saa hänet sille tuulelle.

Nyt Blue Ivy -tyttären äiti on jatkanut samalla linjalla ja kommentoinut lisää lemmenpuuhiaan. Beyoncen mukaan äitiys on parantanut hänen seksielämäänsä. Samalla suhde aviomies Jay-Z:n kanssa on myös noussut uusiin huippuihin.

– Synnyttäminen sai minut tajuamaan naiseuden voiman. Olen sinut ilmaistakseni innostusta, aistillisuutta ja yhteyttä, jota tunnen aviomiestäni kohtaan. Tuntuu, kuin lapsi olisi esitellyt minut itselleni, kertoi Beyonce GQ-lehdelle.

Beyonce Knowles tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce on saanut uransa aikana 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia. Laulajattaren tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Crazy In Love, Baby Boy ja If I Were A Boy. Beyonce on nähty myös elokuvissa kuten Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri.