Älä kokeile tätä kotona! Hulvaton kaatumistesti yllätti ohikulkijat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet ovat kokeilleet kavereittensa kanssa kaatumisleikkiä, jossa testataan ihmisten välistä luottamusta. Idea toimii siten, että henkilö kaatuu selkä edellä toista ihmistä päin. Hänen pitää luottaa siihen, että toinen nappaa hänet kiinni ennen maahan lysähtämistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää nopeaa vauhtia hulvaton video, jossa eräs mies kokeilee luottamustestiä täysin tuntemattomille henkilöille. Mies kävelee muun muassa rannalla ja ilmestyy yhtäkkiä miesporukan eteen. Hän huutaa luottavansa yhteen miehistä ja nojaa samalla taaksepäin.

Mies ehtiikin juuri ja juuri napata pilailijan ennen kaatumista. Nettivideolla suurin osa luottamustestin henkilöistä vain väistää kaatuvaa pilailijaa. Videon tähti heittää eräässä kohtauksessa pallon ilmaan ja kaatuu näyttävästi kävelijöitä kohti. Kävelijät eivät kuitenkaan tajua ideaa, vaan tekevät väistöliikkeen välttääkseen kosketuksen tuntemattomaan pilailijaan.