Nainen sai tietää tulevansa isoäidiksi – näin kävi kun tytär kertoi raskaudestaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Raskauden paljastaminen läheisille aiheuttaa yleensä onnellisia huutoja ja kiljahduksia. Etenkin omille vanhemmilleen kertominen voi aiheuttaa kyynelvirtoja, kun he saavat tietää tulevansa isovanhemmiksi ensimmäistä kertaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt nettihitiksi on noussut eräs video, jossa ensimmäistä lastaan odottava pariskunta kertoo raskaudesta läheisilleen ikimuistoisella tavalla. Videon mukaan tulevat vanhemmat paketoivat neljä pientä laatikkoa lahjapaperiin. Laatikoissa oli kirjaimia, jotka muodostavat sanan ”baby”.

Pariskunta antoi paketit läheisilleen joulupäivänä. Nettivideolla nähdään, kuinka perheen 60-vuotias emäntä Shirley Brown avaa viimeisen lahjapaketin. Kirjainyhdistelmän tajuttuaan nainen alkaa yhtäkkiä kiljua ja huutaa innokkaasti vauvauutisesta. Naisen reaktio pursuilee onnea, kun hän saa tietää tulevansa pian isoäidiksi.