1,5-vuotias pikkupoika golfaa kuin vanha tekijä – huikea video!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa on julkaistu paljon videoita vauvojen, taaperoiden ja tenavien hauskoista temmellyksistä esimerkiksi erilaisten harrastusten parissa. Jotkut nuoret lapset ällistyttävät katsojia lahjakkuuksillaan ja taidoillaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu huikea video 1,5 vuoden ikäisestä poikavauvasta, joka esittelee kameralle golftaitojaan. Ruskeahiuksinen poika pitelee kädessään oranssia golfmailaa, joka näyttää olevan hänelle tuttu kapistus.

Poikavauva nimittäin osuu uskomattoman tarkkaan valkoisiin golfpalloihin, jotka lojuvat kokolattiamatolla. Pelipaitaan puetun lapsosen tarkat golfsvingit naurattavat muita videolla olevia henkilöitä. Vauvalla näyttää olevan menestyksekäs tulevaisuus golfin parissa.