Komedienne vaatii: Lisää humalaisia julkkiksia gaalaan!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Komedienne Tina Fey tunnetaan parhaiten 30 Rock -televisiosarjasta, jota kyseinen neito tähdittää, käsikirjoittaa ja tuottaa. Neito on esiintynyt myös elokuvissa, kuten Baby Mama ja Date Night.

42-vuotias huumorinainen juontaa tänä vuonna komedienne Amy Poehlerin kanssa jokavuotisen Golden Globe Awards -televisiogaalan. Nyt Tina Fey onkin esittänyt toiveensa tapahtumaan osallistuville julkkiksille. Hän vinkkasi illasta tulevan paljon viihdyttävämmän osallistujille, jos he juovat paljon alkoholia.

– Illasta tulee koomisen löysä, eikä juontajan tehtävä ole luoda kaikkea komiikkaa. Meidän tehtävämme on saada asiat rullaamaan ja yrittää juottaa elokuvatähtiä hyvään kuntoon niin, että jonkun rinta pullahtaa ulos mekosta. Se on tärkein tehtävämme, kertoi Tina Fey Female First -lehdelle.

Naisen mukaan parasta gaalassa olisi, jos siellä tapahtuisi jotain odottamatonta. Juontajapari on itsekin suunnitellut tapahtumaan spontaaneja yllätyksiä.

Tina Fey on käsikirjoittanut uransa aikana muun muassa supersuosittua Saturday Night Live -ohjelmaa. Hän sai urastaan tähden Hollywoodin Walk of Fame -kadulle vuonna 2011. Fey on naimisissa Jeff Richmondin kanssa, ja pariskunnalla on kaksi tytärtä, Alice ja Penelope.