Taaperon tanssikuvioista ihastuttava YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelussa nähdään paljon videoita, joissa pienet lapset esittelevät esimerkiksi tanssi- ja laulutaitojaan kameralle. Taaperoiden huikeat tanssiesitykset voivat loksauttaa katsojien leukoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää nopeaa vauhtia eräs video, jossa nähdään yli vuoden ikäisen taaperon hulvaton tanssikoreografia. Nettivideolla Ivo-niminen poikalapsi esittelee tanssitaitojaan Alexandra Beller -tanssiyrityksen harjoitussalissa.

Videolla ammattitanssijat harjoittelevat Milkdreams-tanssiesitystä sellomusiikin tahtiin. Ivo-poikalapsi saakin pian kokeilla maistiaisia koreografin ammatista, sillä yhtäkkiä tanssijat päättävät matkia pienokaisen liikkeitä. Lapsonen innostuu matkimisleikistä, ja tekee muun muassa näyttäviä kaatumisliikkeitä koreografiassaan.