James Franco: ”Jokainen ajattelee seksiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti James Franco ryhtyi äskettäin musiikkiuralle ja perusti oman Daddy-yhtyeen. Kokoonpano julkaisi viime syksynä MotorCity-debyyttialbumin. Nyt 34-vuotias näyttelijä-laulaja on avautunut uusimmassa haastattelussaan seksin saloista.

Tulevassa Lovelace-elokuvassa Playboy-moguli Hugh Hefneriä näyttelevä James Franco mieltää seksin tärkeäksi kaikille, koska se on osa ihmisluontoa.

– Seksi ja seksuaalisuus ovat iso osa elämää. Ne vaikuttavat siihen, miten määritämme itsemme, ja miten kommunikoimme toistemme kanssa. Jokainen ajattelee sitä, jokainen tietää siitä, kertoi James Franco Female First -lehdelle.

Miehen mielestä seksi on tärkeä asia niillekin, jotka pyrkivät kieltämään tämän puolen itsessään siveellisyyden nimissä. Tuolloinkin seksuaalisuuden voima vaikuttaa heissä, vaikkakin sitä kohtaan on suuntautunut negatiivinen lataus.

James Franco tapaili aiemmin Whatever It Takes -elokuvan kuvauksissa tapaamaansa näyttelijätär Marla Sokoloffia. Viiden vuoden jälkeen pari erosi, minkä jälkeen tähti deittaili näyttelijätär Ahna O’Reillya vuoteen 2011. Miehen on huhuttu viime aikoina deittailevan Ashley Bensonia, mutta hän on kieltänyt väitteet jyrkästi.