Jennifer Lawrencen iltapuku repesi palkintogaalassa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tämän hetken kuumimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Jennifer Lawrence on ollut viime aikoina kovassa nosteessa muun muassa uuden Unelmien pelikirja -elokuvansa, ja siitä seuranneen Oscar-ehdokkuuden vuoksi. Lawrence on ollut viime päivät keuhkokuumeen kourissa.

22-vuotias Jennifer Lawrence bongattiin viikonloppuna SAG-palkintogaalassa, jossa hän sai palkinnon Unelmien pelikirja -elokuvan roolistaan. Brunetella kävi kuitenkin nolo vaatemoka, kun hän oli kävelemässä esiintymislavalle hakemaan pystiään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neitokaisen sininen iltamekko jäi nimittäin erään toisen vieraan tuolin alle. Sen seurauksena puku repesi naisen reisien kohdalta kahtia. Jennifer Lawrencen nauroi tilanteelle, ja yritti peitellä repeämiskohtaa kävelymatkansa aikana. Onneksi näyttelijäkaunottarella oli mekkonsa alla sukkahousut.

Kentuckyssä syntynyt Jennifer Lawrence näyttelee Nälkäpeli-elokuvissa Katniss Everdeen -pääroolia. Hän on saanut jo kaksi Oscar-ehdokkuutta elokuvistaan Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Neitokainen erosi hiljattain brittiläisestä näyttelijäpoikaystävästään Nicholas Houltista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Jennifer Lawrence on puhunut avoimesti julkisuudessa Hollywoodin ulkonäkökriteereistä, joita hän ei aio todellakaan noudattaa.