Kate Mossin estoton kylpykuva päätyi lehden kanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan. X Factor -menestyssarjan takana oleva Simon Cowell kertoi hiljattain haluavansa Katen stailaamaan ohjelmansa kilpailijoita.

38-vuotias Kate Moss nähdään nyt Love Magazine -lehden seuraavan numeron kannessa. Uskaliaassa kansikuvassa mallikaunotar makaa lähes alastomana kylpyammeessa, vain pieni uimapuku intiimialueidensa peittona.

katemoss29012013

Katherine “Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin rokkari Jamie Hincen kanssa.