Koira joutui pulmalliseen tilanteeseen – liian suuresta kepistä ongelma

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Koirat ovat tunnetusti keppien ystäviä, joten esimerkiksi metsälenkit ovat monille karvatassuille antoisia ja hauskoja kokemuksia. Nyt eräs suurikokoinen koira nähdään uudella nettivideolla kamppailemassa aitaesteen kanssa pitkä keppi suussaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lumisessa maisemassa tepasteleva nelijalkainen eläin pitelee suussaan pitkää keppiä. Koira yrittää päästä uuden lempioksansa kanssa toiselle puolelle kahden aidan välisestä aukosta.

Aukosta kulkeminen on kuitenkin ylitsepääsemättömän vaikeaa, sillä keppi ei mahdu vaakasuorassa aukosta. Koira yrittää kaikkensa, mutta keppi osuu aina aidan reunoihin. Lopulta videon kuvaaja päättää auttaa veikeää koiraa. Hän siirtää keppiä siten, että koira pääsee aidan toiselle puolelle.