Pikkuvauvan Gangnam Stylestä nettihitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Korealaisen PSY-artistin Gangnam Style -kappale valloitti maailman kertaheitolla. Superhitistä on tehty YouTube-palveluun erilaisia parodiavideoita ja cover-esityksiä. Jotkut ovat esimerkiksi kuvanneet pieniä lapsiaan, jotka tanssivat kyseisen hittibiisin tuttua koreografiaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs YouTube-palvelussa julkaistu video on noussut parissa viikossa nettihitiksi. Videolla nähdään valkoiseen t-paitaan puettu poikavauva, joka istuu matolla ja tuijottaa kuvaruutua. Kuvatekstin mukaan vauvalla on ikää vasta seitsemän kuukautta.

Videon taustalla kuullaan Gangnam Style -hittikappale. Poikavauva hytkyy biisin tahtiin ja kuuntelee sitä veikeä ilme kasvoillaan. Kertosäkeen kohdalla pienokainen antautuu täysillä tanssiinsa, joka muistuttaa huomattavasti kappaleen musiikkivideolla nähtyä koreografiaa. Videota on katsottu jo lähes kaksi miljoonaa kertaa.