Candice Swanepoel ei jättänyt ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet mallimaailman kuuluisimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Eräs alusvaatemerkin tämän hetken kuumimmista malleista on Candice Swanepoel, jolla on ikää 24 vuotta.

Nyt Candice Swanepoel on poseerannut kuvaajien kameroille rohkeassa uima-asussa St. Bartsissa. Neitokainen nosti kuvauspaikan lämpötilaa viettelevillä asenoillaan ja treenatulla vartalollaan. Mallikaunotar oli upea ilmestys mustavalkoisessa uima-asussa, joka imarteli Swanepoelin kroppaa.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.