Alessandra Ambrosio meikittömänä – uskoisitko supermalliksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman huippunimiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on kahden lapsen synnytyksenkin jälkeen varsin upeassa kunnossa oleva julkkisäiti. Töihin palannut neitokainen onkin sittemmin nähty koristamassa lehtiä upeilla malliotoksillaan, mutta joka päivä supermallikaan ei ole parhaimmillaan.

Alessandra on nyt kuvattu saapumassa John F. Kennedyn lentokentälle New Yorkissa. Lentomatkaa varten supermalli oli jättänyt meikkaamatta, eikä ollut tällä kertaa aivan parhaimmillaan.

31-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.