Alessandra Ambrosio poseerasi Karibialla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailman tunnetuimpiin nimiin kuuluva kaunotar on Alessandra Ambrosio. Brasilialaisneito on ehtinyt synnyttää viime vuosien aikana kaksikin lasta, mikä ei kaiken ihmeeksi näy lainkaan hänen kropassaan.

Kerroimme eilen kuinka Alessandra kuvattiin lentokentällä varsin homssuisena ja meikittömänä. Nyt ohjelmassa on ollut muodonmuutos, kun vaatteet ovat vaihtuneet bikineihin ja meikit on saatu kasvoille.

Alessandra on nimittäin parhaillaan St. Barthsin saarella, jossa hän osallistui myös Victoria’s Secret -merkin uimapukukuvauksiin. Ruskettunut neitokainen verhoutui kuvauksissa eri värisiin seksikkäisiin bikiniasuihin, jotka korostivat hänen huikean hyväkuntoista kroppaansa.

31-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.