Kissa näki ensimmäistä kertaa lunta – ihastuttava nettihitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Valkean lumen näkeminen ensimmäistä kertaa voi olla eläinpennuille hauska kokemus. Lumikohtaaminen voi saada jotkut eläimet innosta sekaisin, kun taas toiset karvaturrit saattavat pelätä kylmää ja kirkasta lumikerrosta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu ihastuttava video Fletcher-nimisestä kissasta. Nettivideolla nähdään, kuinka kissa näkee ensimmäistä kertaa lumisen maiseman. Viiksekäs eläin on aluksi todella ihmeissään valkeasta näystä.

Kissa muun muassa asettaa tassunsa lumeen ja tutkailee uteliaana ympärilleen. Lemmikkieläin alkaakin pian kävellä innostuneena lumessa. Fletcher muun muassa taputtelee tassuillaan lunta, ja kaivaa kuoppia portaikon edustalle. Kissan ensikohtaaminen lumen kanssa on riemukasta katseltavaa. Video on kerännyt muutamassa päivässä jo lähes miljoona katsojaa.