Kardashianien karu paljastus: Äiti jätti lapsensa päiväkausiksi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianin realityperhettä luotsaava Kris Jenner alkaa olla yhtä kuuluisa julkkistähti kuin hänen kurvikkaalla kauneudellaan huomiota niittäneet tyttärensäkin. Viime aikoina naisen avioliiton on epäilty olevan kriisissä.

Nyt 57-vuotias Kris on joutunut yllättävien syytteiden kohteeksi. Hänen edesmenneen ex-aviomiehensä Robert Kardashianin leski Ellen on nimittäin julkistanut otteita miehen päiväkirjasta In Touch -lehdessä. Päiväkirjasta paljastuu, että Kris olisi vuonna 1989 jättänyt lapsensa kerran oman onnensa nojaan.

Väitteiden mukaan nainen tapaili tuohon aikaan jalkapalloilija Todd Watermania, ja lemmenseikkailu sai neitokaisen hylkäämään useaksi päiväksi alle 11-vuotiaat lapsensa. Heistä piti huolta äärimmäisen huolestunut Robert-isä, joka tilitti tapahtumasta päiväkirjaansa.

– Kris ei jättänyt puhelinnumeroa hätätapauksen varalle. Hän ei välitä! Hän jätti lapset ja pilasi koko illan! Olin yksin kotona lasten kanssa, kertoi Robert Kardashian päiväkirjassaan lehden mukaan.

Ellen Kardashian vahvistaa, että kyseessä ovat todella Robertin aidot, käsinkirjoittamat päiväkirjat. Hän kertoi muistelmien jääneen hänelle miehen kuoleman jälkeen. Kris ei ole vielä kommentoinut haudan takaa vainoavia ex-aviomiehen syytteitä.

Kardashianien realityperhe on jatkuvasti otsikoissa muun muassa bisnestensä merkeissä. Suurperheen äidin Kris Jennerin vanhimmalla lapsella Kourtney Kardashianilla on kaksi lasta poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. He ovat Mason-poika ja Penelope-vauva. Khloe Kardashianin on huhuttu jo pitkään haaveilevan jälkikasvusta. Hänen on kerrottu käyneen jopa hedelmöityshoidoissa.