Maailman paras duuni: Supermallin jalkovälin kostuttaminen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet pitävät julkkisena olemista maailman parhaana ammattina, mutta myös muotikuvaaja on tällä listalla korkealla. Nyt eräissä muotikuvauksissa on kuitenkin löytynyt pesti, joka voisi helposti olla maailman paras duuni.

Tanskalainen supermalli Nina Agdal on parhaillaan kuvaamassa televisiomainosta eräälle hampurilaisketjulle. Kuvauksista löytyi samalla myös laajaan avustajajoukkoon lukeutuva mies, jonka tehtävänä oli pitää Nina märkänä. Kirjaimellisesti. Hän nimittäin suihkutteli suihkupullosta vettä Ninan iholle ja jopa jalkoväliin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.