Liberty Ross erosi: Keikistelee heti alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lumikki ja metsästäjä -elokuvan kulisseissa leimahti kuvausten aikaan salasuhde, joka levisi sittemmin koko maailman tietoon paparazzikuvien ansiosta. Tahoillaan suhteissa olevat Kristen Stewart ja ohjaaja Rupert Sanders pettivät molemmat rakkaitaan keskenään.

Pettämiskohun huhutaan sittemmin rikkoneen tähtikaunottaren seurustelusuhteen Robert Pattinsonin kanssa. Kohuohjaajan vaimo Liberty Ross haki myös viimeisimpien tietojen mukaan eroa aviomiehestään. Nyt 34-vuotias mallikaunotar näyttääkin Rupert Sandersille, mitä hän menettää liiton hajoamisen yhteydessä.

Liberty poseeraa nimittäin Love-lehdessä alastonkuvissa, jotka imartelevat upean näköisen neitokaisen vartaloa. Otoksissa vahvasti meikattu tähti nähdään muun muassa rinnat paljaina ilman rihman kiertämää. Katso kuvat The Sun -lehden verkkosivuilta.

– Viime aikoina olen tajunnut kuka todella olen, kertoi Liberty Ross lehden haastattelussa.

Avioerohakemuksessaan malli vaatii pariskunnan kahden lapsen yhteishuoltajuutta ja elatusmaksuja. Kohuohjaaja Sanders on sittemmin itsekin hakenut eroa vaimostaan, vaatien Rossin tavoin lasten yhteishuoltajuutta. Vielä vähän aikaa sitten pariskunnan uutisoitiin yrittävän pelastaa suhteensa terapian avulla.