Sofia Vergara suhdekriisissä – hakeutui terapiaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni perhe -televisiosarjan kaunotar Sofia Vergara tunnetaan näyttelijättären lahjojensa lisäksi luontaisista avuistaan. Kaunotar meni viime kesänä kihloihin seurustelukumppaninsa, bisnesmies Nick Loebin kanssa.

Nyt parin suhteen uutisoidaan olevan kriisissä. 40-vuotias tähti onkin hakeutunut terapiaan saadakseen heidän välinsä kuntoon ennen avioitumista. Sofian ja Nickin uutisoitiin riidelleen uudenvuoden iltana Story-yökerhossa Vergaran fanin kanssa, minkä ansiosta bisnesmies heitettiinkin ulos baarista.

Tapaus sai muodokkaan tähden pohtimaan parin suhdetta tarkemmin. Hän antoi nopeasti Nickille anteeksi tämän typerän käytöksen, mutta päätti silti turvautua ammattilaisen apuun ennen kuin hän syventäisi heidän suhdettaan avioliittoon asti.

– Sofia päätti hakea ammattiapua ennen kuin hän kävelisi alttarille Nickin kanssa. He kävivät ensimmäisen session puhelimen välityksellä, ja tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä, kertoi lähde Star-lehdelle.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.