Eros Ramazzotti lemmenlomalla nuoren kihlattunsa kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialaisen poplaulaja Eros Ramazzottin pehmeä ääni on monen suomalaisenkin kuuntelijan mieleen. Miehen albumeja on myyty maailmalla kymmeniä miljoonia. Poppari nähdään Noi-kiertueensa merkeissä myös Suomen keikalla 29. toukokuuta.

Nyt 49-vuotias laulaja on lomaillut perheensä kanssa Meksikon Cancunissa. Paparazzit tallensivat Erosin herkät hetket kameralle. Mies muun muassa leikki rannalla kihlattunsa Marica Pellegrinellin ja heidän Rafaela-tyttärensä kanssa. Pari myös intoutui rannalla intohimoisiin suuteloihin.

Eros Ramazzotti on julkaissut 12 studioalbumia, joista uusin Noi-albumi on viimeisin. Mies on tunnettu siitä, että hän levyttää kaikki albuminsa sekä italiaksi että espanjaksi. Hänen uransa alkoi jo 1980-luvulla Ad un amico -singlellä.