Luistelija nauratti jäällä – liikkeet kunnolla överiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy joka lajin harrastajia. Osa niin sanotuista amatööreistä voi joskus toiveajatuksissaan kuvitella olevansa lähellä ammattilaistasoa esimerkiksi urheilussa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräälle verkkovideolle on tallentunut koominen hetki Bostonin jääradalla. Kuvaaja on onnistunut taltioimaan materiaalia innokkaasta, keski-ikäisestä luistelijamiehestä, joka elvistelee jäällä kuin luistelulajin ammattilainen ikään.

Mies tanssahtelee muiden luistelijoiden joukossa Debbie Gibsonin Shake Your Love -kasarikappaleen tahdissa. Hänen liikkeensä muodostuvat yhä huomiota herättävämmiksi pyörähdyksineen ja jalan nostoineen. Housujaan nosteleva amatööriluistelija onnistuukin naurattamaan edesottamuksillaan sivusta seuraajia.