Tanskalaiset soittivat superhitin näyttävästi pulloilla – ja Daruden myös!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaisen laulajattaren Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe oli yks viime vuoden suosituimpia pop-kappaleita. Kuten Gangnam Style -hitistä, on myös Carly Rae Jepsenin tarttuvasta kappaleesta julkaistu internetissä monenlaisia cover-esityksiä.

Yksi kappaletta verioineista kokoonpanoista tanskalainen Flaskedrengene, eli pullopojat-bändi. Kuten nimestäkin voi olettaa, esitetään kappale kokonaan erilaisia pulloja käyttämällä. Video esityksestä on nähtävissä Youtube-videosivustolla. Flaskedrengene on tehnyt pulloilla soitettuja versioita myös muista tunnetuista kappaleista, kuten Lady Gagan Pokerface ja Whamin Last Christmas -jouluhitistä.

Viime kesänä Stara oli paikalla Roskilden jättifestareilla, jossa samainen ryhmä villitsi yleisön soittamalla niin ikään pulloilla suomalaisen superhitin, eli Daruden Sandstormin. Katso video tästä esityksestä alta.